Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Ayida's Adventures

Chinese New Year & -31 degree

Ni Hao,

Hier ben ik weer, nou nou nou het blijft maar feest. Eerst sinterklaas, kerst, nieuw jaar en toen nog eens mijn verjaardag en morgen is het weer groot feest.....Chinees Nieuw Jaar!!! Morgen is het oud jaars avond en dan gaat het weer flink loos, het knalde al goed hier vandaag.

morgen ga ik lekker met papa naar het werk daar hebben ze heeeeel veel vuurwerk en die hebben een keer vuurwerk om 20:00 dus dan ben ik zeker nog wakker daarna om 24:00 als ik wakker ben ga ik met mama kijken vanuit het raam. Papa moet het vuurwerk aansteken dus die gaat naar buiten, en daarna moet papa nog kado's aan het personeel geven en blijven we lekker in het hotel slapen en daarna heeft papa drie daagjes vrij,ik kijk er nu al naar uit!

Ook de winter is nog in volle gang en er is weer verse sneeuw gevallen de laatste twee dagen en het is ijs  en ijs koud buiten! het was vandaag overdag -24 graden en vanacht word het -31 graden. Dus echt geen weer om buiten te spelen. 

en we hebben nog twee feestjes te gaan want mijn nichtjes zijn ook nog jarig deze maand, helaas kan ik er niet persoonlijk bij zijn maar via skype kunnen we toch een beetje samen zijn.

Groetjes en knuffel aan iedereen

Wishing all of you a happy year of the dragon! 

Ayida 


3 reacties

Opa en oma schrijft:

wensen je een ????

Opa en oma schrijft:

Jammer maar de Chinese tekens worden niet herkent, maar wij wensen je een gelukkig en gezond nieuwjaar.

Eef, Tom en Fam schrijft:

Nou, gezellige boel daar bij jullie hoor! Leuk, al die feestjes!! En lekker binnen blijven zou ik zeggen!!

Wij hebben inderdaad nog het feest van de nichtjes te vieren aanstaande zondag en natuurlijk....gekke maondaag en brokke dinsdaag (30 en 31 januari). Dus hier ook een dolle boel.

Hebben jullie nog plannen om in het 'year of the dragon' naar Nederland te vliegen? We hopen het, want we vinden het kei gaaf om jou en papa en mama op de foto's te zien, maar veeeel liever zien we jullie weer eens live!

Hele dikke knuffel en jullie mogen van ons een paar graadjes +/+ hebben, want van winter is hier nog steeds niet echt sprake!
Tom, Eef en Fam

Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Ik heb een zusje!!

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: