Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Ayida's Adventures

five more days

Hoi allemaal,

Nog maar 5 daagjes en dan komen we weer op vakantie in Nederland, we vliegen vrijdag van Urumqi, China direct naar Istanbul daar komen we heel laat aan en blijven een nachtje in Istanbul daarna vliegen we zaterdag middag door naar Dusseldorf en dan met de auto naar nederland.

Hier is verder alles goed het is alweer bijna rond de 30 graden en lekker iedere dag zon......ik hoorde dat het in nederland niet zo'n lekker weer was. Mama is net vertrokken voor haar laatste zakenreisje voor dat we gaan en die komt woensdag avond weer terug.

Papa heeft het heel druk gehad en doet deze week lekker rustig aan, papa had heel veel belangrijke gasten op bezoek de laatste twee weken. eerst was his highness aga khan hier daarna de turkse Prime Minister Erdogan en toen de CEO van Volkswagen. vooral papa kan niet wachten om weer naar nederland te reizen.

Zie jullie allemaal snel in nederland,


2 reacties

patrick,rebecca en de dames schrijft:

Hallo jullie 3,
ook wij zijn al aan het aftellen en benieuwd naar Ayida, hoe groot ze al is en wat ze al allemaal kan en Veroni wil graag met haar spelen. Het klinkt toch allemaal erg druk,jullie schema / werk en hopelijk kunnen jullie even lekker tot rust komen in Nederland. Jullie moeten inderdaad wel even de zon meenemen! een goede reis en tot gauw. Groetjes van ons 4

Bert en Brenda schrijft:

Geniet weer van jullie tijd hier met vrienden en familie!

Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Ik heb een zusje!!

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: