Deze babysite is een onderdeel van groeimee.nl
Maak zelf een gratis babysite | inloggen
Ayida's Adventures

Mijn Zusje is thuis.

Hoi allemaal,

eerst will ik iedereen bedanken voor de vele e-mails die we hebben onvangen. Voor de bevalling zijn we dit keer naar het Internationale ziekenhuis gegaan en dat was veel beter dan met de bevalling van Ayida. toen mocht ik er niet bij zijn, en kreeg ik Ayida pas een uur na de geboorte te zien. Nu mocht ik er bij zijn van het begin dus dit was een vele betere beleving. Maandag zijn Halisha, ik en Jasmina naar huis gegaan omdat er geen reden meer was om in het ziekenhuis te blijven. Toen we thuis kwamen was Ayida heel blij om haar zusje eindelijk thuis te zien en was door het dolle.

Alleen die avond net na dat Ayida in slaap was gevallen werd Ayida opeens erg ziek en heeft die nacht 7 keer moeten overgeven en was er echt niet goed aan, dus de eerste nacht met Jasmina thuis was niet echt een succes Jasmina heeft gewoon goed geslapen maar moet natuurlijk wel om de twee a drie uur eten en dan Ayida die de hele nacht niet sliep. meteen de dag erna ben ik met Ayida naar de dokter gegaan en had Ayida een virus opgepakt ergen. nu twee dagen later is het eindelijk beter. 

Dus nu kunnen we eindelijk echt gaan genieten van de twee meiden, Ayida vind het heel leuk om grote zus te spelen en brengt de hele dag door speelgoed naar Jasmina en vraagt iedere keer om Jasmina te dragen en wil met Jasmina samen slapen. dit is wel een beetje lastig omdat als jasmina slaapt, Ayida iedere keer naar jasmina's slaapkamer wil.

Verder gaat alles goed hier in Urumqi, we hebben de laatste twee dagen zeker 30 cm sneeuw gehad en het is wel koud maar heel zonnig. Met Halsiha gaat ook alles weer goed en ik heb nog vrij tot maandag. 


1 reactie

Tiny en Paul Lùcker schrijft:

Halisha, Daan en Ayida.
Allereerst nog gefeliciteerd met de geboorte van Jasmina.
Fijn om te horen dat jullie weer thuis zijn en dat alles goed gaat met jullie.
We wensen jullie veel geluk en gezondheid en hopen in het nieuwe voorjaar jullie , samen met Jasmina weer te zien.
Hartelijke Groeten van Tiny en Paul

Reageer

Vul onderstaande velden in om een reactie te plaatsen op dit babyverhaal.

naam *
bericht *
   Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op dit verhaal.

Laatste foto's

Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Laatste foto's
Ik heb een zusje!!

Laatste reacties

Meer reacties

Blijf op de hoogte!

Laat je e-mail achter en ik stuur je een mailtje als ik een nieuw verhaal of nieuwe foto's op de site heb gezet.

E-mail adres: